Acasă Politic Bucuresti: Cercetătorii deschid sertarele cu secrete

Bucuresti: Cercetătorii deschid sertarele cu secrete

DISTRIBUIȚI

– 118175 – 01042013 –Cercetătorii români îşi dezvăluie secretele în faţa elevilor. Cu prilejul săptămânii “Să ştii mai multe, să fii mai bun”, Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrică (ICPE-CA), deschide laboratoarele pentru grupurile de elevi interesaţi să afle cum se desfăşoară cu adevărat activitatea de cercetare din laborator. Astfel, în perioada 1-5 aprilie, ICPE-CA îşi deschide porţile pentru grupuri de elevi din învăţământul gimnazial, însoţiţi de profesori.

Pentru a le demonstra că o parte din informaţiile pe care le află la şcoală se regăsesc şi se aplică în institutele de cercetare, elevilor li se vor face demonstraţii şi aplicaţii practice, specifice ingineriei electrice.

Deţinând o tradiţie în domeniul ingineriei electrice de peste 60 de ani, ICPE-CA doreşte să atragă continuu resurse umane tinere şi inovative. Din această perspectivă, ICPE-CA consideră că susţinerea şi stimularea interesului şi creşterea nivelului de cunoştinţe ştiinţifice în rândul tinerei generaţii este o responsabilitate faţă de mediul social, economic şi, mai ales, ştiinţific. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.