Acasă Politic Bucuresti: Cozmin Guşă: Toti politicienii români sunt corupţi

Bucuresti: Cozmin Guşă: Toti politicienii români sunt corupţi

DISTRIBUIȚI

117843 – 20032013 – După ce a lucrat in folosul mai multor formaţiuni politice şi s-a aflat in imediata apropiere a multor politicieni de varf din politica romaneasca, actualul proprietar al RealitateaTV, Cozmin Guşă, recunoaşte secretul lui Polichinelle: “Politicienii romani din prezent sunt corupti”. Mai mult, fostul consilier crede că ”populatia trebuie sa inteleaga acest lucru”.

„Romanii trebuie sa inteleaga: politicienii din Romania de acum sunt corupti de la cap la coada. In 2004, camarila lui Nastase mi se parea infricosatoare si cum presa batea pas de defilare ca nu cumva cineva sa greseasca. Statul a beneficiat de doua lucruri: de pacatul primordial al persoanei capitaliste, lacomia, si de slabiciunea dorintei de putere a lui Iliescu”, a declarat Gusa, marti seara, la Realitatea TV.

Analistul politic a precizat ca politicienii sunt prea obsedati de imaginea lor si prea atenti la presa. 

„Nu putem conduce Romania fiind obsedati de televizor sau de presa scrisa, gandindu-ne doar la imagine. Ponta e mult prea obsedat de imagine ca sa fie interesat sa fie constructiv. Pe niste oameni de 40 de ani care au ajuns la putere sa fie atat de ingrijorati de imaginea personala incat sa guverneze atat de prost nu pot sa-i inteleg”, a continuat el.

Cozmin Gusa a discutat in cadrul emisiunii si despre Traian Basescu, apeland la o manevra de demonizare a actualuli presedinte, desi i-a fost alaturi in drumul sau spre Cotroceni: „A trecut cu opt Mercedesuri a doua zi dupa ce a devenit presedinte. Nastase le pregatise pentru el, crezand ca ajunge presedinte. Si Basescu s-a mutat in opt Mercedesuri. Pentru mine a fost un soc cat de repede un om poate fi furat de acest miraj al puterii. Pentru romani, e un fel de Satana”, a afirmat analistul politic. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.