Acasă Politic Bucuresti: Diplome In Honoris pentru 41 de olimpici internaţionali

Bucuresti: Diplome In Honoris pentru 41 de olimpici internaţionali

DISTRIBUIȚI

117768 – 17032013 – Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a acordat diplome In Honoris pentru 41 de olimpici internationali, medaliaţi cu aur, argint şi bronz, in semn de recunoaştere a efortului, rezultatelor şi valorii acestor elevi de excepţie.

In cadrul celei de-a patra editii a Galei Olimpicilor Internationali au primit diplome si premii elevi din cadrul mai multor licee din Capitala: Liceul International de Informatica, Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, Colegiul National Sfantul Sava, Colegiul National Gheorghe Lazar, Liceul Teoretic „Constantin Brâncoveanu; The International School, Liceul Teoretic „Jean Monnet”, Bucureşti.

’’E important ca in Romania sa se puna din ce in ce mai mult accentul pe meritocratie. Vreau sa va asigur ca toate tarile dezvoltate, mai devreme sau mai tarziu, au acordat importanta cuvenita valorilor. Stim cu totii ca probabil veti intampina probleme in momentul in care veti termina studiile si veti dori sa va perfectionati cariera in Romania. Eu sunt convins ca exista oameni si exista posibilitati pentru a va realiza visurile. Va multumesc din nou pentru taria de caracter pe care o aveti, pentru dorinta voastra de a invata si de a fi primii si va asigur ca voi sunteti viitorii profesionisti ai acestei tari’’, a declarat primarul general.

Decernarea diplomelor a avut loc in prezenta familiilor elevilor, a profesorilor pregătitori precum şi a inspectorului scolar general, Constantin Traistaru.

Premierea olimpicilor internaţionali constă si în organizarea pentru aceştia a unei excursii la Paris, în perioada 8 – 13 mai 2013. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.