Acasă Politic Bucuresti: Elena Udrea si-a depus candidatura

Bucuresti: Elena Udrea si-a depus candidatura

DISTRIBUIȚI

117402 – 04032013 – Elena Udrea si-a depus duminica, oficial, candidatura la presedintia PDL, alaturandu-se astfel celorlalti doi contracandidati, Vasile Blaga si Monica Macovei, care s-au inscris deja si si-au inceput campaniile pentru convingerea democrat-liberalilor ca merita sa castige sefia partidului.

La intrarea in sediul central al PDL, Elena Udrea a subliniat ca a avut o alta strategie decat contracandidatii sai, preferand ca mai intai sa isi prezinte propria viziune legata de viitorul partidului si abia apoi sa adune semnaturile sustinatorilor sau, astfel incat aceasta sustinere sa fie reala, nu legata de relatiile personale.

La depunerea documentelor in fata comisiei care organizeaza alegerile din PDL, Elena Udrea a fost insotita de Emil Boc, Elena Basescu, Gheorghe Stefan, fostii ministry Cristian Petrescu si Ion Ariton şi deputatii Adrian Radulescu si Eugen Tomac.

Dupa incheierea formalitatilor, Elena Udrea si sustinatorii sai au ocupat scarile sediului din Aleea Modrogan, pentru declaratii.

Deputatul PDL si-a inceput discursul precizand ca a depus motiunea cu titlul „Noul PDL, Noua Romanie”.Elena Udrea s-a aratat optimista, spunand ca strategia sa are drept tinta modul in care PDL va reusi sa castige electoratul si sa revina la guvernare ca principal partid politic din Romania.

Ea a subliniat ca doreste sa isi convinga colegii de partid ca are o echipa puternica, „oameni care sa puna pasiune in reconstructia partidului”, exprimandu-si opinia ca PDL are nevoie de „insufletire, o noua energie, o schimbare”.

„Motiunea mea se adreseaza membrilor de partid, colegilor, si pe de alta parte electoratului”, a mai punctat aceasta, precizand ca se refera la acel electorat care „nu asteapta pomeni de la stat, pomeni in campania electorala”, ci este „un electorat activ, care vrea sa se dezvolte pe propriile picioare”.

„Imi propun sa fim pregatiti in orice moment pentru a putea intra intr-un parteneriat, dar numai ca parteneri egali”, a tinut aceasta sa precizeze.

De asemenea, Elena Udrea a evidentiat faptul ca a propus revenirea la culoarea traditionala a PDL si la imnul acestuia, „din respect fata de portocaliu, fata de imnul PDL si fata de brandul partidului”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.