Acasă Politic Bucuresti: Întâlnire de taină după Convenţia PDL

Bucuresti: Întâlnire de taină după Convenţia PDL

DISTRIBUIȚI

117950 – 24032013 – Elena Udrea, după ce a pierdut alegerile pentru şefia PDL la Convenţia partidului, a mers sâmbătă noaptea direct la Palatul Cotroceni, unde s-a sfătuit cu Traian Băsescu, potrivit RTV.

Deşi la plecarea de la Convenţia partidului ea spunea că vor mai trece câteva zile până când se va hotărî ce va face din punct de vedere politic în perioada următoare, Udrea a început să-şi creioneze planurile de viitor imediat după anunţarea rezultatelor.

Elena Udrea , însoţită de câţiva dintre susţinătorii săi a mers la Palatul Cotroceni, pentru a se sfătui cu preşedintele Traian Băsescu. Această întâlnire de taină este cu atât mai interesantă, cu cât şeful statului a transmis sâmbătă seara un mesaj de adio faţă de PDL, anunţând că se va dedica construcţiei unei soluţii de dreapta.

După întâlnirea cu Traian Băsescu, Elena Udrea s-a mai întâlnit în două rânduri cu susţinătorii săi, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Şi pentru membrii Comisie de numărare a voturilor a fost o noapte lungă, aceştia rămânând la sediul partidului, pentru soluţionarea contestaţiei cu privire la rezultatul alegerilor, depuse de Elena Udrea. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.