Acasă Politic Bucuresti: Mihai Stanisoara fuge la PNL

Bucuresti: Mihai Stanisoara fuge la PNL

DISTRIBUIȚI

117483 – 06032013 –  Prim-vicepredintele PDL Mihai Stanisoara a anunţat astăzi, împreună cu preşedintele Crin Antonescu, trecerea sa la PNL.

Până astăzi, Stanisoara a fost liderul deputatilor democrat-liberali şi numărul 2 în partid, după Vasile Blaga. În cabinetul Boc, el a fost ministru al Apararii.

„Sunt un om care nu se uita cu manie in trecut, ci priveste cu speranta si incredere in viitor. Am luat astazi hotararea sa intru in echipa PNL, dupa o chibzuinta intensa. Un lucru imi este extrem de limpede astazi, si anume ca singurul partid care poate sustine si implementa politici de dreapta in Romania este PNL. Ma alatur lui Crin Antonescu si colegilor liberali in proiectul de construire a dreptei in Romania. Am luat decizia sa vin alaturi de ei intr-un moment in care PNL are mari responsabilitati si foarte mult de munca. Pentru mine, PDL reprezinta trecutul si PNL reprezinta trecutul si viitorul. Depun o motiune la PDL, ea se numeste Adevarata cale de dreapta si se refera la adeziunea mea la PNL”, a declarat Mihai Stanisoara, miercuri, in cadrul unei conferinte comune sustinuta impreuna cu presedintele PNL Crin Antonescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.