Acasă Politic Bucuresti: Ponta devine mai îngăduitor

Bucuresti: Ponta devine mai îngăduitor

DISTRIBUIȚI

117588 – 11032013 – Premierul Victor Ponta sustine ca pe institutiile reprezentand Guvernul si autoritatile centrale, indiferent de zona, trebuie arborat doar steagul Romaniei si al Uniunii Europene, dar nu este o problema daca fiecare autoritate locala vrea sa aiba si un insemn local.

„Eu cred un lucru, pe care, sigur, dupa aceea vedem din punct de vedere legislativ, ca standarde europene: eu cred ca pe institutiile reprezentand Guvernul central si autoritatile centrale, indiferent ca ele se afla la Miercurea Ciuc sau la Targu Jiu, trebuie sa fie arborat doar steagul Romaniei si al Uniunii Europene. In rest, daca gasim o solutie in care fiecare autoritate locala vrea sa aiba un insemn local – ca are si Botosaniul, si Teleormanul, si Harghita – si il foloseste pe plan local pentru autoritati locale, eu nu vad o mare problema”, a spus seful Executivului, la Antena 3.

Potrivit premierului, o solutie poate fi gasita doar prin discutii, nu prin actiuni extremiste de forta. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.