Acasă Politic Bucuresti: Stănişoară, răsplatit cu funcţia de vicepreşedinte al PNL

Bucuresti: Stănişoară, răsplatit cu funcţia de vicepreşedinte al PNL

DISTRIBUIȚI

117489 – 06032013 – Mihai Stanisoara, fost lider al deputatilor PDL, inscris astăzi in PNL, va primi o functie de vicepresedinte cu atributii executive pe domenii legate de siguranta nationala.

Crin Antonescu l-a prezentat pe Mihai Stanisoara ca pe „un om pe care orice partid doreste sa il aiba in randurile sale”, reamintind ca Stanisoara are o „statura politica”, fiind lider al grupului parlamentar al PDL din Camera Deputatilor si avand o „vasta experienta in domenii de competenta” care tin de „proiecte speciale”.

Crin Antonescu a anuntat ca a decis sa propuna conducerii PNL ca Mihai Stanisoara sa primeasca, prin derogare, functia de vicepresedinte al PNL pe domenii care tin de securitatea nationala.

„Este decizia mea. Vreau sa precizez ca domnul Stanisoara nu a reclamat o asemenea pozitie (…) O salut, ii multumesc, il asigur si pe domnia sa si pe toti cei care il cunosc si il respecta ca este o optiune castigatoare. In PNL dreapta va creste natural si va creste puternic in Romania”, a spus Antonescu.

Asaltat de jurnalisti cu intrebari legate de atacurile pe care Stanisoara le-a lansat in ultimele luni la adresa PNL si la adresa sa, Crin Antonescu a replicat ca aceia care stau sa se uite in ultimii 10-14 ani o sa vada ca si el, la randul lui, a facut numeroase declaratii potrivnice la adresa lui Ion Iliescu sau a lui Victor Ponta, si Victor Ponta a facut la adresa lui la fel. „Sunt declaratii ale tuturor contra tuturor”, a rezumat el. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.