Acasă Politic Bucureşti: Opt directori RADET, anchetaţi pentru fraude din banii regiei

Bucureşti: Opt directori RADET, anchetaţi pentru fraude din banii regiei

DISTRIBUIȚI

117911 – 22032013 – Poliţiştii percheziţionează locuinţele a 38 de persoane care au legături cu achiziţiile publice făcute de RADET în ultima perioadă. Percheziţiile au loc în Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu şi fac parte dintr-o anchetă privind fraudarea RADET. Sunt vizate mai multe persoane suspectate că au prejudicat regia în urma acordării ilegale a unor contracte de achiziţii publice, au declarat surse din Poliţie.

Opt directori ai regiei sunt anchetaţi pentru contracte de sute de mii de euro întocmite prin luare de mită. Birourile acestora au fost sigilate de poliţişti. Printre suspecţi se află şi directorul RADET, dar şi alţi membri din conducere.

Contractele care ar fi fost acordate ilegal erau pentru lucrări de infrastructură.

„Percheziţiile sunt efectuate ca urmare a cercetărilor ce se desfăşoară într-un dosar penal în care există indicii privind săvârşirea unor infracţiuni în domeniul achiziţiilor publice, prin care ar fi fost diminuate resursele financiare ale unei instituţii de interes public local”, potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.