Acasă Politic Grădinile zoologice controlate de CE

Grădinile zoologice controlate de CE

DISTRIBUIȚI

117934 – 22032013 – Grădinile zoologice din România sunt investigate de Comisia Europeană, după ce craioveacă a reclamat UE condiţiile în care trăiesc animalele: spaţii mici, cuşti murdare şi urât mirositoare şi hrana necorespunzătoare.

Petiţia trimisă de Mihaela Buculei, admisă de PE, a fost trimisă Comisiei Europene. Oficialii organului executiv al Uniunii Europene au declanşat o investigaţie.

Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului a confirmat că oficialii UE au cerut informaţii cu privire la condiţiile din grădina zoologică din Craiova.

„A fost primită din partea Comisiei Europene o solicitare de informaţii referitoare la aplicarea prevederilor Directivei privind grădinile zoologice din România,“ a spus consilierul Departamentului de Relaţii Publice şi Comunicare al ANPM, Mihai Pintilie.

Totodată, Garda Mediu anunţă că a dispus anchete la toate grădinile zoo din România ca urmare a interpelării primite de la Comisia Europeană, prin intermediul Ministerului Mediului. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.