Acasă Politic Ilfov: Percheziţii la membrii unei grupări specializată în furturi

Ilfov: Percheziţii la membrii unei grupări specializată în furturi

DISTRIBUIȚI

117841 – 20032013 – Ilfovul este răscolit din nou de poliţişti, în căutarea unor suspecţi de furturi din societăţi comerciale şi locuinţe. 16 suspecţi au fost duşi la audieri în această dimineaţă.

Ofiţeri de poliţie din Popeşti-Leordeni, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Acţiuni Speciale Ilfov, au descins, în această dimineaţă, în 16 imobile pentru destructurarea unei grupări specializate în furturi din societăţi comerciale şi locuinţe.

Membrii grupării sunt suspectaţi de comiterea a 16 furturi din societăţi comerciale şi locuinţe, prin care au creat părţilor vătămate un prejudiciu de peste 200.000 de lei.

Din cercetări a reieşit că gruparea a acţionat în Bucureşti şi în localităţile ilfovene Pantelimon şi Popeşti-Leordeni. Membrii grupării au pătruns în imobile prin forţarea uşilor şi a geamurilor tip termopan, când proprietarii nu erau acasă, şi au furat bani şi aparatură electronică. Din societăţi comerciale, suspecţii au sustras, în general, materiale şi unelte folosite în construcţii. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.