Acasă Politic Nimic în neregulă la fermele de curcani din Codlea

Nimic în neregulă la fermele de curcani din Codlea

DISTRIBUIȚI

117696 – 14032013 – Reprezentantii uneia dintre fermele de curcani din judetul Brasov, suspectată ca ar fi trimis la export carne cu urme de antibiotice, infirmă acuzatiile, afirmând ca acolo nu se folosesc antibiotice, aditivi sau coloranti.

„Sunt acte care arata ca noi avem o carne de o calitate superioara, actele le vom pune la dispozitia autoritatilor zilele urmatoare, deocamdata ne supunem controlului, pentru ca asa mi se pare normal si in trei zile vom demonstra ca tot ce se intampla e o facatura”, a declarat Catalin Munteanu, actionar al fermelor de curcani din Codlea, la Digi24.

In plus, proprietarul fermei din Codlea precizeaza ca pachetele cu carne au trecut pe la mai multi intermediari inainte de a ajunge in Germania.

„Nu se trateaza cu niciun antibiotic, curcanul este taiat, ambalat si pleaca la export. Nu face parte din fluxul de productie, carnea a trecut prin patru tari, mi-e greu sa cred ca acel produs poate fi justificat de autoritatile de afara, ca ar proveni din Romania”, a declarat Catalin Munteanu.

De altfel, ferma a fost controlata miercuri de inspectorii sanitar-veterinari, care au confirmat ca, deocamdata, nu au gasit nimic in neregula, dar abia dupa finalizarea analizelor de laborator, peste cateva zile, vor putea trage o concluzie. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.