Acasă Politic Bucureşti: Adio, dar rămân cu tine

Bucureşti: Adio, dar rămân cu tine

DISTRIBUIȚI

118239 – 03042013 – Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a reacţionat dur după ce ministrul interimar al Justiţiei, premierul Victor Ponta, a propus-o pe Laura Codruţa Kovesi pentru şefia DNA. Într-o declaraţie de presă de la Parlament, Antonescu a anunţat că liberalii resping această nominalizare şi că, pentru prima dată de la înfiinţarea Uniunii, PNL nu a fost consultat, fiind vorba doar de o “comunicare” din partea lui Victor Ponta.

Chiar dacă nu este de acord propunerile lui Ponta, liderul liberal a precizat că USL nu se rupe: “Ne despărţim fundamental, dar asta nu înseamnă desfiinţarea alianţei, ruperea ei”, a spus Antonescu, anunţând, pentru această seară, convocarea unei şedinţe la USL.

“Această decizie luată de premier în calitate de ministru interimar la Justiţie este o decizie pe care a luat-o şi asupra căreia pentru prima dată de la înfiinţarea USL nu ne-am consultat şi doar ne-a comunicat şi asupra căreia, tot pentru prima dată de la înfiinţarea USL, ne despărţim fundamental” a afirmat preşedintele PNL.

El a precizat că aceasta nu înseamnă ruperea USL şi că este şi acum hotărât să-l susţină pe Victor Ponta, cel puţin până la capătul acestui ciclu electoral, pentru ca angajamentele electorale ale USL să se îndeplinească.

“Sunt şi acum hotărât să-l susţin până la capătul cel puţin al acestui ciclu electoral pe Victor Ponta pentru ca angajamentele noastre electorale să se îndeplinească”, a afirmat Crin Antonescu.

Antonescu a mai spus că PNL nu susţine „înţelegerea politică, compromisul politic cu Traian Băsescu, care nu are cum să fie un compromis pentru România”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.