Acasă Politic Bucureşti: Roşca Stănescu: “Ponta e şantajat!”

Bucureşti: Roşca Stănescu: “Ponta e şantajat!”

DISTRIBUIȚI

118234 – 03042013 – Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu sustine ca premierul Victor Ponta e santajat, dupa ce acesta i-a nominalizat pe Tiberiu Nitu si Laura Codruta Kovesi ca procurori-sefi la Parchet, respectiv DNA.

“Singura explicatie, e personala, cred ca e santajat”, a declarat Rosca Stanescu, cu referire la aceste nominalizări şi fără a lămuri din partea cui vine acest tip de presiune.

Rosca Stanescu crede ca riscul ruperii USL a devenit acum si mai mare, dupa ce cu o seara inainte spusese ca, daca Ponta ar fi numit-o pe Kovesi, exista aceasta posiblitate. 

“Pericolul la fel de mare, daca nu si mai mare, dupa acest spectacol de circ pe care domnul Ponta l-a oferit nu numai partenerilor din USL, ci si opiniei publice. La orele 17.00 ne intalnim, o sa luam o decizie. Vom hotari impreuna ce trebuie facut. Noi ne intalneam pentru a desemna, printre altele, un ministru de Justitie. Nu mai este cazul. Domnul Ponta si-a asumat nominalizarea sefilor marilor parchete. Noi nu ne mai asumam ministerul”, a spus senatorul PNL. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.