Acasă Politic Bucuresti: Money Tv a ramas fara licenta

Bucuresti: Money Tv a ramas fara licenta

DISTRIBUIȚI

122507 10092013 – CNA a decis, marti, sa retraga licenta audiovizuala a Money.ro TV, deoarece emisia postului a fost intrerupta pentru o perioada lunga fara o notificare a Consiliului. Tot marti a iscat discutii, la CNA, si solicitarea Realitatea Media de prelungire a licentei audiovizuale analogice terestre din Bucuresti pentru postul Realitatea TV.

CNA a decis sa retraga licenta Money.ro TV deoarece emisia a fost intrerupta mai mult de 96 de ore, fara sa fie notificat in acest sens Consiliul audiovizual, potrivit legislatiei in vigoare. Reprezentantii CNA au facut mai multe controale la sediul Money.ro TV din Bucuresti, constatand ca televiziunea nu mai emite. 

Pe de alta parte, Laura Georgescu, presedintele CNA, a spus ca marti dimineata acest for a primit o adresa de la societatea Media Advertising & Sales SRL, potrivit careia structura actionariatului a fost modificata pe 31 iulie, societatea cerand CNA amanarea discutarii situatiei Money.ro TV. Consiliul a decis, insa, sa nu amane discutarea situatiei Money.ro TV, iar, la propunerea Laurei Georgescu, CNA a decis sa retraga licenta audiovizuala a Money.ro TV. – www.promptmedia.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.