Acasă Politic Bucuresti: Videanu se disculpa

Bucuresti: Videanu se disculpa

DISTRIBUIȚI

 122329 – 04092013 – Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, a vorbit, marti seara, despre acuzatiile de subminare a economiei nationale, fapte pentru care este cercetat in dosarul intocmit de DIICOT, alaturi de actualul ministru al Economiei, Varujan Vosganian.

„Inteleg din ceea ce a aparut in presa ca am fost monitorizat timp de un an si jumatate, iar asta e foarte bine. In primul rand, ceea ce eu i-am spus lui Piteiu, cand am spus ca nu mai este gaz, ma refeream la Elcen, care era societatea statului. Si i-am spus ‘Domnule, nu dai la toata lumea’. Si a spus ‘Nu pot sa dau la Elcen, ca nu-mi plateste. Si am spus ‘Domnule, te rog eu mult de tot incepe si taie si da si Elcen-ului, pentru ca este societatea statului si avem probleme. Si gasim noi solutii sa reesalonam acesti bani”, a spus Adriean Videanu, marti seara la RTV.

De asemenea, Videanu a spus ca nu are acces la alte materiale decat cele aparute in presa si ca isi aminteste de discutiile redate in stenogramele aparute in ultimele zile, dar ca acestea nu sunt complete.

„Probabil o sa apara complete la un moment dat. Rememorand ceea ce se discuta despre aceste stenograme, mi-aduc foarte bine aminte ceea ce am discutat. Din ceea ce am vazut azi, am vazut ca ele sunt din 2009 si se intind pana dincolo de mandatul meu de ministru. Nu sunt de acum patru ani, ci de acum doi ani si ceva. Vreau sa-mi dovedesc nevinovatia in instanta, dar incerc sa va conving si pe dumneavoastra. (…) O sa cer desecretizarea sedintelor de guvern pentru a afla adevarul. O sa cer autoritatilor asta, la un moment in care o sa dau detaliile pe care le stiu procurorilor, o sa cerem sa desecretizam sedintele de Guvern”, a mai precizat Videanu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.