Acasă Politic Constanta: PDL ii cere premierului Ponta sa retraga proiectul Rosia Montana

Constanta: PDL ii cere premierului Ponta sa retraga proiectul Rosia Montana

DISTRIBUIȚI

122421 – 08092013 – Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, că partidul pe care îl conduce îi cere premierului Victor Ponta să retragă din Parlament proiectul de lege care reglementează exploatarea de la Roşia Montană, adăugând că acestui proiect îi lipsesc zece avize.

Vasile Blaga a afirmat, sâmbătă, la Mamaia, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PDL, că democrat-liberalii îşi doresc crearea de locuri de muncă, dar nu în condiţiile în care proiectului de lege privind exploatarea de la Roşia Montană îi lipsesc zece avize.

„PDL îi cere premierului Victor Ponta să retragă din Parlament proiectul de lege referitor la Roşia Montană. Este adevărat că în România lucrurile nu merg bine în economie: şomajul se apropie de 750.000 de oameni, sunt cu 50.000 de şomeri mai mulţi decât în august anul trecut. Este adevărat că în România, în fiecare zi, intră în insolvenţă 50 de firme. Este adevărat că domnul prim-ministru, încercând să umple găurile în buget, a inventat sau a mărit 28 de noi taxe şi impozite. Noi dorim crearea locurilor de muncă, dar nu în orice condiţii. Suntem pentru prima dată în situaţia de a vedea în Parlament un proiect de lege căruia îi lipsec zece avize. Niciodată, şi am făcut parte din mai multe guverne, nu intra nici în şedinţa pregătitoare de Guvern un proiect de lege care nu avea avizele necesare”, a spus Vasile Blaga.

Liderul PDL a mai spus că, aşa cum este formulat, proiectul de lege privind exploatarea de la Roşia Montană „riscă să scape de sub controlul României prin drepturile pe care le acordă investitorilor”. – wwwpromptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.