Acasă Politic Ilfov: Producatorii de paine, controlati de politisti

Ilfov: Producatorii de paine, controlati de politisti

DISTRIBUIȚI

 122427 – 08092013 – Polițiștii ilfoveni au acționat, în perioada 1-6 septembrie a. c., pe linia prevenirii și combaterii oprerațiunilor comerciale ilicite în domeniul producerii, prelucrării, achiziționării și comercializării de produse de panificație.

În cadrul acțiunii, polițiștii au efectuat controale la 19 societăți comerciale, cu sediul în localitățile Voluntari, Buftea, Afumați, Petrăchioaia, Popești-Leordeni și Glina și au verificat zece mijloace de transport produse de panificație.

În urma activităților, polițiștii ilfoveni au constatat două infracțiuni prevăzute de Legea 241/2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale.

Totodată, la controlul efectuat la o societate comercială, au fost indisponibilizate 300 de kilograme de produse, pentru care, administratorul unității nu a putut prezenta documentele de proveniență.

De asemenea, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 163.000 de lei pentru încălcări ale disciplinei financiar-contabile, în baza legii nr.12/1990 privind protejarea populației împotriva activităților comerciale ilicite. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.