Acasă Politic Bucuresti: Antonescu: “Ar fi trebuit sa invite un vicepresedinte al Senatului”

Bucuresti: Antonescu: “Ar fi trebuit sa invite un vicepresedinte al Senatului”

DISTRIBUIȚI

123487 – 17102013 – Președintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că nu a primit nicio invitație la ceremonia oficială de învestire a liberalului Gerea în calitate de ministru al Economiei.

„Am aşteptat anunţul, cum se procedează uzual, între Cancelaria prezidenţială şi cabinetul de Senat. Nu a venit niciun anunţ, nicio invitaţie, cum se face de obicei. După aceea şefa mea de cabinet a verificat, a constatat că pe lista invitaţilor la ceremonie nu mă aflam şi nu ştiu dacă se afla cineva din partea Senatului şi, ca atare, nefiind invitat nu m-am prezentat”, a explicat Antonescu, citat de Gandul.info. 

Acesta crede că lipsa invitației este cauzată de faptul că la ultima ceremenie a părăsit sala înainte de discursul președintelui. „Mi-e uşor să îmi imaginez că este o reacţie la plecarea mea din cursul precedentei ceremonii de depunere a jurământului la doamna Ramona Mănescu, când am părăsit sala la discursul domnului Băsescu, dar alte comentarii nu am. Chiar dacă îmi explic în felul acesta decizia preşedintelui, nu înseamnă că o şi aprob. Cred că totuşi ar fi trebuit să invite un vicepreşedinte al Senatului”, a mai precizat liberalul.

Andrei Gerea a depus jurământul în calitate de ministru al Economiei, miercuri, la Palatul Cotroceni. La ceremonie au participat preşedintele Traian Băsescu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, precum şi premierul Victor Ponta. – www.promptmedia.ro


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.