Acasă Politic Bucuresti: Blaga a discutat cu Basescu despre unificarea dreptei

Bucuresti: Blaga a discutat cu Basescu despre unificarea dreptei

DISTRIBUIȚI

123574 – 21102013 – Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că mai mulți „mesageri” din partid l-au sfătuit să aibă discuția cu președintele Traian Băsescu despre unificarea dreptei.

Vasile Blaga a fost întrebat, înainte de ședința Biroului Permanent Național al PDL, dacă el a solicitat să aibă o întâlnire cu șeful statului.

„Hai să nu spunem cum a fost cu solicitarea! Adică, după ce primești mai mulți mesageri sfătuindu-te să ai astfel de discuție, am avut-o, ceea ce nu m-a deranjat”, a răspuns președintele PDL, adăugând că identitatea „mesagerilor”, membri PDL, este „problema” sa, potrivit Realitatea TV.

Blaga a subliniat că pozițiile democrat-liberalilor nu ar trebui să mire pe nimeni.

„Am avut o discuție cu domnul președinte. Pozițiile PDL nu ar fi trebuit să mire pe nimeni, adică candidatura la alegerile europarlamentare singuri și discuții după aceste alegeri. Nimic nou”, a indicat liderul PDL.

Președintele Traian Băsescu a declarat vineri că, în urmă cu trei săptămâni, a fost sunat de președintele PDL, Vasile Blaga, cu care s-a și întâlnit pentru a discuta despre unificarea dreptei politice.

„Acum vreo trei săptămâni m-a sunat Vasile Blaga. Am avut o discuție cu el. Nu am putut să organizez discuția imediat. A sunat într-o luni și ne-am putut întâlni joi. Am întrebat care este subiectul: ‘păi, ce facem cu dreapta?’. Și i-am spus părerea mea. Părerea mea este că unificarea (dreptei — n.r.) trebuie făcută înainte de europarlamentare. De ce? Pentru a se obține în mod garantat un rezultat apropiat de cel al PSD-ului”, a afirmat șeful statului. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.