Acasă Politic Bucuresti: Manageri de spital, în incompatibilitate

Bucuresti: Manageri de spital, în incompatibilitate

DISTRIBUIȚI

123816 –30102013 – Agenția Națională de Integritate (ANI) anunţă că a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul lui Robert Andras-Nagy – manager al Spitalului Județean de Urgență “Dr. Fogolyan Kristof” din Sf. Gheorghe, judeţul Covasna, și al lui Dan-Gabriel Popa – fost manager general al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș.

Potrivit ANI, Robert Andras-Nagy s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 3 octombrie 2010 – 7 martie 2011, întrucât a deținut, simultan, funcţia de manager al Spitalului Județean de Urgență “Dr. Fogolyan Kristof” și funcția contractuală salarizată de consilier juridic în cadrul E.G.G. Tamas Laszlo. Astfel, Robert Andras-Nagy a încălcat dispozițiile Legii nr. 95/2006, potrivit cărora „funcția de manager persoană fizică este incompatibilă cu […] exercitarea oricăror alte funcții salarizate […]”.

Dan-Gabriel Popa s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 12 noiembrie 2010 – 11 ianuarie 2013, întrucât a deținut, simultan, funcţia de manager general al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș și funcția de medic titular în cadrul Cabinetului Medical Individual dr. Popa Dan-Gabriel din judeţul Argeș. Astfel, Dan-Gabriel Popa a încălcat dispozițiile Legii nr. 95/2006, potrivit cărora „funcția de manager este incompatibilă cu […] deţinerea de orice alte funcţii salarizate, cu excepţia funcţiilor sau activităţilor în domeniul medical desfăşurate în aceeaşi unitate sanitară […]”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.