Acasă Politic Bucuresti: PNL vrea comisie parlamentara pentru exploatarea aurifera

Bucuresti: PNL vrea comisie parlamentara pentru exploatarea aurifera

DISTRIBUIȚI

 – 123587 – 21102013 – Liberalii doresc înfiinţarea unei noi comisii parlamentare care să dezbată un proiect de lege privind exploatarea auriferă.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că PNL respinge în continuare acest proiect, dar că susţine discutarea în Parlament a unui proiect general pentru industria minieră.

Antonescu a spus că, în acest caz, ar trebui formată o nouă comisie parlamentară, pentru că actuala comisie a fost înfiinţată pentru proiectul Roşia Montană, pe care PNL nu îl va vota.

Întrebat ce se va întâmpla dacă social-democraţii vor insista ca actuala comisie să treacă, chiar şi în formă modificată, proiectul venit de la guvern, preşedintele PNL a spus că „Dacă au majoritate, pot să şi-l treacă.

Mircea Dolha, deputat PNL, membru al Comisiei pentru Roşia Montană a explicat că membrii PNL nu vor mai participa la şedinţele Comisiei Roşia Montană.

„Nu mai avem ce căuta la comisie, pentru că a expirat timpul dat de Birourile Permanente reunite. Nu avem niciun alt mandat, nu avem ce căuta acolo.” – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.