Acasă Politic Bucuresti: Ponta: “Marirea cotei unice nu este adevarata”

Bucuresti: Ponta: “Marirea cotei unice nu este adevarata”

DISTRIBUIȚI

123723– 25102013 – Premierul Victor Ponta a infirmat, vineri, în cadrul ședinței de guvern, că nu va mări cota unică, așa cum se vehicula pe surse.

”Vreau să spun încă o dată povestea cu cota unică este o poveste de presă și reușesc să spun că nu înțeleg foarte bine de ce, deși am spus clar și eu și ministrul de Finanțe, nu reușim să oprim televizuiunile și oamenii politici din afara Guvernului de a-și da cu părerea despre ceva ce nu există. Deci mărirea cotei unice nu este adevărată”, a explicat Ponta.

Premierul și-a anunțat însă miniștri că rectificarea bugetară de miercuri va fi negativă.

”Ceea ce există cu adevărat este faptul că avem o rectificare bugetară negativă pentru că încasările prevăzute sunt mai mici cu aproximativ 3,8 miliarde de lei. Asta înseamna pentru fiecare dintre dvs resurse puține până la sfârșitul anului și asta înseamnă că pentru 2014 ministrul de Finanțe trebuie să construiască și să prezinte scenariile realiste. Asta ca să putem finaliza discuțiile legate de buget la finalul lunii noiembrie și să tirmitem în Parlament un buget realist”, a completat primul ministru. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.