Acasă Politic SUA angajează operatori români pentru serviciul unic de urgență 911

SUA angajează operatori români pentru serviciul unic de urgență 911

DISTRIBUIȚI

123396 – 14102013 – Românii vor fi cei care vor trimite salvarea, poliția și pompierii la americanii care solicită intervenția de urgență la serviciul unic 911. Și asta pentru că americanii angajează români care să preia apelurile la serviciul unic de urgență din SUA, potrivit Exclusivnews.ro.

Ca să reducă costurile cu serviciul unic de urgență 911, americanii s-au decis să angajeze operatori români.

Anunțul de angajare al românilor la 911 a fost postat pe site-ul de recrutare hipo.ro.

Românii care doresc să devină operatori call center 911 și să preia apelurile disperate ale americanilor la poliție, pompieri și salvare trebuie să îndeplinească câteva cerințe obligatorii.

Condiția de bază este ca românii să vorbească fluent limba engleză și franceză, să reziste la stress, să fie atenți la detalii și să aibă abilități de comunicare.

Principalele responsabilități ale românilor care sunt angajați ca operatori call center este de a prelua apelurile americanilor și să ofere asistență de urgență și să trimită după caz, poliția, salvarea sau pompierii, acolo unde situația o impune.

Dacă în SUA un operator 911 primește și 2000-3000 de dolari, românii care vor face munca acestora vor primi puțin peste 500 de euro.

Compania care recrutează români pentru serviciul de urgență al americanilor, este Iristel, înființată în 1999. Compania este un furnizor lider global de Voice over IP, servicii de Internet, cu sediul în Toronto, Canada.

Românii care vor aplica la acest job, vor fi selectați în urma unui interviu susținut în engleză iar cei care trec mai departe vor intra într-un program de training după care își vor desfășura activitatea într-un sediu amenajat în București. Practic românii vor fi cei care vor trimite de la București, salvarea, poliția și pompierii, americanilor care apelează serviciul de urgență 911.

Curios este faptul că SUA recurge la astfel de strategii ca să reducă costurile cu serviciul de urgență, externalizându-l pe plan internațional. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.