Acasă Politic Bucuresti: Eșec al Comisiei pentru Roșia Montană din lipsa de cvorum

Bucuresti: Eșec al Comisiei pentru Roșia Montană din lipsa de cvorum

DISTRIBUIȚI

123989 – 07112013 – Lucrarile Comisiei speciale pentru Rosia Montana au fost suspendate, miercuri, in jurul orelor 23.20, din lipsa de cvorum. Presedintele forului, Darius Valcov, a declarat, dupa 10 ore de discutii, ca lucrarile vor fi reluate joi dimineata, potrivit Ziare.com. Doi parlamentari ai PP-DD au decis sa plece din sedinta,

determinand astfel lipsa cvorumului.

Valcov declarase, anterior, ca in primele sase ore de discutii comisia a epuizat primul subpunct din cele patru ale raportului referitor la problemele socio-economice.

El a mentionat ca membrii comisiei mai aveau de dezbatut inca trei subpuncte, referitoare la problemele culturale si de patrimoniu, la cele de mediu si la cele juridice, urmand ca dupa epuizarea acestora sa se ajunga la votul final.
Intrebat daca termenul de 10 noiembrie pentru elaborarea raportului va fi respectat, Valcov a mentionat ca va propune ca lucrarile comisiei sa continue si joi, el adaugand ca foarte multi membri ai comisiei i-au transmis ca de joi pana lunea viitoare nu mai pot veni la lucrari pentru ca vor merge in teritoriu.

El a precizat ca, dupa sase ore de dezbateri, la lucrarile comisiei mai participau 10 din cei 19 membri ai comisiei, cvorumul fiind asigurat. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.