Acasă Politic Bucuresti: Ponta: „Nu sună rău” ca PSD să dea un candidat la...

Bucuresti: Ponta: „Nu sună rău” ca PSD să dea un candidat la prezidențiale, iar PNL altul

DISTRIBUIȚI

124125 – 13112013 – Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că varianta sugerată de preşedintele Traian Băsescu privind alegerile prezidenţiale din 2014, respectiv înscrierea în cursă a unui candidat din partea PSD şi a altui candidat din partea PNL, “nu sună rău”. Întrebat cum vede afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu, potrivit cărora social-democraţii ar pierde,

în cazul în care ar avea propriul candidat, în faţa unui preşedinte susţinut de dreapta unificată, Ponta a spus că “ marea frică a lui Băsescu este ca şi PSD, dar şi PNL să aibă candidat la prezidenţiale şi să intre ambele în turul doi”.

            “Preşedintele Băsescu bate câmpii. Acum o lună murea de grjia PSD-ului că nu are candidat la prezidenţiale, acum moare de grija PSD că are candidat şi pierde. Marea frică a domnului Băsescu este ca şi PSD şi PNL să aibă candidat la prezidenţiale şi să intre ambele în turul doi. Nu mi se pare un scenariu rău. Nu ne-am gândit la aşa ceva, dar nu sună rău. Cred că ar fi extraordinar ca un candidat USL să fie preşedinte şi cred că ăsta este un coşmar al preşedintelui”, a declarat Ponta, potrivit Jurnalul.ro.

            Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, că social-democraţii nu au nicio şansă să câştige alegerile prezidenţiale pe cont propriu.

            “Nu cred că USL se va rupe, pentru că nu ar avea nimic de câştigat. PSD are acum intenţie de vot 35-36%. După mine, dacă se dezlipeşte de PNL, nu are nicio şansă să dea viitorul preşedinte. Eu nu le dau nicio şansă dacă se rup”, a conchis el. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.