Acasă Politic Bucuresti: Senator PNL: „Dacă Ponta are o problemă cu Băsescu, să şi-o...

Bucuresti: Senator PNL: „Dacă Ponta are o problemă cu Băsescu, să şi-o rezolve!”

DISTRIBUIȚI

124146 – 13112013 – Senatorul PNL Sebastian Grapa, membru al Comisiei Juridice, s-a aratat deranjat de faptul ca premierul Victor Ponta a propus o comisie de ancheta pentru a stabili modul in care fiica presedintelui, Ioana Basescu, a cumparat un teren agricol.

            „Nici macar nu ma intereseaza problemele lui Ponta cu Basescu, pe mine ma intereseaza problemele natiunii romane, care sunt altele. Daca Ponta are o problema cu Basescu, sa si-o rezolve. Problemele natiunii romane sunt altele, nu razboiul dintre premier si presedinte, acestea sunt de domeniul trecutului. Nici nu comentez asa ceva. Guvernul Romaniei are treaba cu terenurile Ioanei Basescu? Asta e treaba Parchetului, nu a lui. Sa faca o plangere pentru Parchet, dar el vad ca se substituie Parchetului”, a spus Grapa, citat de Ziare.com.

            El i-a cerut sefului Guvernului sa faca plangere la Parchet daca are suspiciuni.

            „Un premier guverneaza pentru natiunea romana, nu pentru a demonstra ca Basescu a luat legal sau ilegal niste terenuri. Trebuie sa facem comisii pentru a mari pensiile, pentru a mari investitiile in Romania, nicidecum pentru cum a luat Basescu un teren. Daca l-a luat, care e problema? Sa faca plangere catre Parchet!”, a indemnat senatorul de Brasov. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.