Acasă Politic Bucuresti: Valeriu Zgonea sustine eliminarea presiunilor politice la posturile publice de radio...

Bucuresti: Valeriu Zgonea sustine eliminarea presiunilor politice la posturile publice de radio si televiziune

DISTRIBUIȚI

123864– 01112013 – Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a primit o delegaţie a conducerii Uniunii Europene de Radio şi Televiziune şi reprezentanţi ai posturilor publice de radio din Europa de Est, din state precum Bulgaria, Moldova, Slovacia, Ungaria, împreună cu conducerea Societăţii Române de Radio.

Această întâlnire a avut loc cu ocazia împlinirii a 85 de ani de existenţă a postului Radio România.

În cadrul întrevederii au fost discutate teme legate de rolul posturilor de radio şi televiziune naţionale în transmiterea imparţială a informaţiei, despre condiţiile de menţinere a independenţei, precum şi despre nevoia acestora de modernizare şi adaptare la nevoile publicului tânăr.

„Viitorul posturilor naţionale de radio şi televiziune depinde de capacitatea acestora de a se adapta la noile cerinţe ale publicului tânăr. Posturile publice trebuie să joace un rol din ce în ce mai important în informarea imparţială a publicului cu privire la activitatea aleşilor, platformele lor politice, proiectele şi realizările acestora. Desigur, acest obiectiv nu poate să fie atins decât prin eliminarea oricărei forme de presiune politică. În calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, susţin şi voi susţine independenţa posturilor publice de televiziune şi radio”, a declarat Valeriu Zgonea în acest context. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.