Acasă Politic Dramă în București

Dramă în București

DISTRIBUIȚI

124255 – 19112013 –    O femeie si fiica sa au fost gasite moarte intr-o casa de pe strada Viitorului din Bucuresti. Mama de 53 de ani si-a ucis fiica de 28 de ani si apoi s-a sinucis. Femeia era disperata ca nu mai avea putere sa isi ingrijeasca fiica. Aceasta suferea de handicap de gradul I si era tintuita la pat

inca de la nastere, transmite Realitatea TV. Situatia lor s-a agravat si mai mult in ultimele zile, dupa ce femeia a aflat ca vor fi evacuati din casa.

            Vecinii povestesc ca aceasta se plangea frecvent si spunea ca este coplesita de situatia in care se afla. Spunea deseori ca a ajuns la capatul puterilor si ca abia cu greu reuseste sa isi ingrijeasca fata.

            Tatal tinerei, care muncea de dimineata pana seara pentru a asigura un trai cat de cat decent, a fost cel care a descoperit cadavrele, atunci cand a venit de la serviciu.

            Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri de la Politia Capitalei. Anchetatorii spun ca, deocamdata, nu sunt suspiciuni ca femeile ar fi fost omorate de o alta persoana, dar investigatiile continua. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.