Acasă Politic Ilfov: Percheziții de amploare la Sintești

Ilfov: Percheziții de amploare la Sintești

DISTRIBUIȚI

124147 – 14112013 – Mai multe percheziții au loc, joi dimineață, la Sintești (Ilfov), unde 30 de persoane sunt suspectate de furt și ultraj, potrivit unui comunicat al Poliției Române. Astfel, suspecții de furt de curent și evaziune cu fier vechi vor fi duși la audieri. În jur de 500 de polițiști și jandarmi participă la perchezițiile

organizate la 25 de locuințe în căutarea unor documente sau bunuri doveditoare.

            ”Sunt vizate 30 de persoane, o parte dintre acestea fiind suspectate de săvârşirea de infracţiuni de natură judiciară (ultraj), iar o parte de infracţiuni de natura economică(evaziune fiscală). În paralel se acţionează şi pentru prevenirea furturilor de energie electrică”, se arată în comunicat.

            ”Scopul acestei acțiuni este probarea activității infracționale a 30 de persoane cercetate în mai multe dosare penale pentru infracțiuni de natură judiciară. O parte dintre acestea, ultraj contra bunelor moravuri, iar o parte pentru evaziune fiscală. Astfel se verifică dacă anumite societăți cu obiect de activitate, colectarea de fier vechi la sediul declarat, înregistrarea operațiunilor derulate precum și realitatea acestora. În paralel se acționează de asemenea pe linia prevenirii furtului de energie electrică”, a declarat Claudia Burada, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

            Toate drumurile din localitatea Sintești au fost blocate. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.