Acasă Social Educatie Apel de candidaturi pentru Academiile Erasmus+ destinat cadrelor didactice (Erasmus+ Teacher Academies...

Apel de candidaturi pentru Academiile Erasmus+ destinat cadrelor didactice (Erasmus+ Teacher Academies 2024)

DISTRIBUIȚI

 171983 – 29042024 –  Comisia Europeană a publicat apelul de candidaturi pentru Academiile Erasmus+ destinat cadrelor didactice (Erasmus+ Teacher Academies 2024).

Cererea de propuneri a Academiilor Erasmus+ pentru profesori din 2024 vizează crearea de parteneriate europene între furnizorii de educație și formare a cadrelor didactice, pentru a înființa Academii Erasmus+ pentru profesori, care vor dezvolta o perspectivă europeană și internațională în ceea ce privește formarea cadrelor didactice. Aceste academii vor îmbrățișa multilingvismul, cunoașterea limbilor străine și diversitatea culturală, vor dezvolta formarea cadrelor didactice în conformitate cu prioritățile UE în domeniul politicii în domeniul educației și vor contribui la realizarea obiectivelor Spațiului european al educației.

Apelul pentru anul 2024 va beneficia de un buget total de 22,5 milioane de euro, care ar putea acoperi finanțarea a 15 proiecte cu durata de 36 de luni, pentru un grant maxim UE/proiect de 1.500.000 euro (cu o rată de finanțare de 80%).

Apelul este deschis până în data de 6 iunie 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.