Acasă Politic Ilfov: USL nu functíonează deloc în Ilfov

Ilfov: USL nu functíonează deloc în Ilfov

DISTRIBUIȚI

123863 – 01112013 – USL s-a rupt în judeţul Ilfov, acolo unde PSD a creat majoritatea cu ajutorul consilierilor de la PPDD şi cu o parte dintre consilierii de la PDL, după cum a anunţat chiar preşedintele Consiliului Judeţean, liberalul Marian Petrache, potrivit B1 Tv.

Acesta a declarat că îl deranjează să facă majoritate în consiliu cu PDL şi PPDD, când vine vorba de proiecte importante care nu trebuie date la o parte.

„Faptul că nu mai funcţionează USL mă deranjează mai puţin, înţeleg orice joc politic, mă deranjează că nu putem pune în aplicare proiecte care să vizeze întreg judeţul. Mă refer la proiectul de alimantare cu apă şi canalizare, la cel al clusterului de la Măgurele. Nu înţeleg de ce nu se pun în aplicare proiectele. Este a treia oara când la CJ reiau votul pentru mărirea capitalului la societatea pentru apă şi canal care e în faliment şi dacă cere cineva intrarea ei în insolvenţă va trebui să dăm înapoi şi banii pe care i-am accesat. Al doilea proiect la care ţin foarte mult este afilierea noastră la înfiinţarea clusterului de la Măgurele. Consilierii PSD, o parte din PD şi PPDD au votat împotriva”, a declarat Marian Petrache. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.