Acasă Politic Bucureşti: Mihail Neamţu: Parlamentarii opoziţiei ar trebui să demisioneze din”Parlamentul anticonstituţional”

Bucureşti: Mihail Neamţu: Parlamentarii opoziţiei ar trebui să demisioneze din”Parlamentul anticonstituţional”

DISTRIBUIȚI
mihail_neamu

mihail_neamu125000 – 18122013 – Preşedintele Partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, solicită tuturor parlamentarilor opoziţiei să demisioneze din Parlament, pentru a nu participa la „violarea” Constituţiei, respectiv votarea Legii amnistiei şi a modificărilor la Codul Penal.

            „Situându-se deasupra legii, parlamentarii încalcă grav Constituţia României. În marţea neagră din 10 decembrie, parlamentarii care au votat pentru au violat Constituţia, iar cei care nu vor să participe la aceasta trebuie să refuze să mai facă parte dintr-un asemenea Parlament anticonstituţional. Dacă Mihai Răzvan Ungureanu, care face parte din grupul parlamentar PDL, consideră că acest viol a fost unul întâmplător, atunci poate să rămână mai departe senator, dar dacă vrea ca acest sistem să dispară, atunci să iasă din el”, a spus Mihail Neamţu.

            În opinia sa, demisia tuturor parlamentarilor opoziţiei ar duce la delegitimarea Parlamentului şi dizolvarea acestuia. Preşedintele Partidului Noua Republică spune că Victor Ponta, plecat la acea dată în Africa de Sud, nu numai că ştia despre evenimente, ci le-a coordonat direct, într-un „stil ritualic mafiot”. El a reamintit „atacurile asupra statului de drept” din 2013 şi a concluzionat că „2014 va fi un an critic, care poate consolida capturarea statului de către borfaşi sau revanşa cetăţeanului asupra acestora”.

            Mihail Neamţu susţine că demisia tuturor parlamentarilor opoziţiei ar duce la delegitimarea Parlamentului şi dizolvarea acestuia. Preşedintele Partidului Noua Republică spune că Victor Ponta, plecat la acea dată în Africa de Sud, nu numai că ştia despre evenimente, ci le-a coordonat direct, într-un „stil ritualic mafiot”.El a reamintit „atacurile asupra statului de drept” din 2013 şi a concluzionat că „2014 va fi un an critic, care poate consolida capturarea statului de către borfaşi sau revanşa cetăţeanului asupra acestora”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.