Acasă Politic Bucureşti: Mulţumiri de la Bucureşti pentru militarii din teatrele de operaţii

Bucureşti: Mulţumiri de la Bucureşti pentru militarii din teatrele de operaţii

DISTRIBUIȚI
videoconf._-_dusa

videoconf._-_dusa125099 – 23122013 – Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a susţinut, luni dimineaţa, o videoteleconferinţă cu militarii români din detaşamentele dislocate în teatrele de operaţii din Afganistan, Kosovo şi Bosnia şi Herţegovina.

            „Sunt cu gândul la voi, militarii dislocaţi în teatrele de operaţii, pentru a fi sigur că aveţi toate condiţiile pentru desfăşurarea misiunilor în siguranţă, şi doresc să vă transmit, în ajunul sărbătorilor de iarnă, gândurile noastre bune şi mulţumirile pentru tot ceea ce realizaţi în folosul locuitorilor din zonele de responsabilitate”, le-a transmis Mircea Duşa militarilor aflaţi în misiune, potrivit unui comunicat al MApN.

            Ministrul le-a mai spus celor aflaţi departe de ţară că sunt un exemplu pentru fiecare român, pentru curajul de care dau dovadă, iar conducerea ministerului va face tot ce este necesar pentru a-i susţine în îndeplinirea ireproşabilă a tuturor misiunilor.

            Comandanţii detaşamentelor româneşti din teatrele de operaţii au raportat conducerii Ministerului Apărării Naţionale că militarii români îşi desfăşoară misiunile cu seriozitate şi responsabilitate, că acţionează cu disciplină şi corectitudine în relaţiile de cooperare cu aliaţii şi partenerii.

            În teatrele de operaţii sunt desfăşuraţi în acest moment peste 1.000 de militari români, se precizează în comunicat. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.