Acasă Politic Bucureşti: Premii pentru cei mai buni sportivi ai anului 2013

Bucureşti: Premii pentru cei mai buni sportivi ai anului 2013

DISTRIBUIȚI
gala_atletism_2013

gala_atletism_2013124851 – 12122013 – Ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, a fost prezent la Gala Atletismului românesc, în cadrul căreia au fost premiaţi cei mai buni zece sportivi din anul 2013, desemnaţi de Federaţia Română de Atletism.

            Ministrul Nicolae Bănicioiu a înmânat premiul „Atletul anului 2013” sportivului Marian Oprea.

            „Este o emoţie extraordină când eşti în faţa atâtor sportivi valoroşi care au adus un prestigiu României. Este un premiu meritat şi sper să aducă un lung şir de multe alte premii, poate chiar şi la olimpiadă. Acestă gală demonstrează, că pe lângă sportivii de aur ai atletismului românesc, avem un viitor tot de aur. Urez succes tuturor sportivilor, dar şi Federaţiei Române de Atletism”, a spus ministrul.

            De asemenea, ministrul Bănicioiu i-a înmânat Iolandei Balaş Soter, din partea Ministerului Tineretului şi Sportului,, premiul pentru dezvoltarea şi reprezentarea cu cinste a atletismului românesc.

            “Vă mulţumim pentru tot ceea ce aţi făcut pentru sportul românesc şi mai ales pentru renumele ţării noastre. Sunteţi un reprezentant de cinste pentru sportul mondial şi sunt onorat să vă felicit”, a afirmat ministrul.

            La eveniment a fost prezentă şi fosta mare atletă Gabriela Szabo, cea mai medaliată atletă a României, din toate timpurile, dar şi sportivi care au dus atletisnmul românesc pe podium.

            Gala Atletismului 2013 a fost un prilej de a marca şi retragerea unei mari campioane, Nicoleta Grasu, de 33 de ori deţinătoare a titlului naţional, multiplă medaliată mondială şi europeană.

            După Marian Oprea – Atletul anului 2013 – au fost premiaţi, în ordine, ştafeta feminiă 4 X 400 m (Bianca Denisa Răzor, Mirela Lavric, Sanda Belqzan, Adelina Dorina Pastor, Alina Andreea Panainte Zaizan), Florentina Costina Marincu, Elena Mirela Lavric, Nicolae Alexandru Soare , Bianca Denisa Răzor,Elena Andreea Pănţuroiu,Andreea Luiza Ogrăzeanu, Carmen Cristina Toma şi, pe locul 10,Maria Magdalena Ifteni şi Gabriel Biţan.- www.promptmedia.ro


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.