Acasă Politic Bucureşti: Proiect transfrontalier pentru cei cu idei de afaceri, dar fără bani

Bucureşti: Proiect transfrontalier pentru cei cu idei de afaceri, dar fără bani

DISTRIBUIȚI
ICPE-CA

ICPE-CAICPE-CA124958 – 17122013 – Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica  anunţă că deruleaza, in calitate de partener, proiectul ”Promovarea Finantarii Inovarii in Sud-Estul Europei- PROFIS”.

            Proiectul face parte din cadrul Programului de Cooperare Transnationala din Sud Estul Europei si este cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.

            PROFIS se desfasoara pe o perioada de doi ani, incepand din ianuarie 2013 pana in decembrie 2014 si strange in componenta sa parteneri din Ungaria, Slovacia, Italia, Slovenia, Austria, Croatia, Bosnia si Herzegovina, Serbia.

            Obiectivul proiectului il reprezinta cresterea capacitatii agentilor publici si privati de a furniza servicii pentru a duce ideile inovative catre investitorii privati.

            Grupul tinta al proiectului este format din persoane care doresc sa devina antreprenori sau antreprenori la inceput de drum care nu au reusit inca sa gaseasca finantare pentru afacerea proprie. In aceeasi masura, PROFIS se adreseaza si inventatorilor care urmaresc sa-si dezvolte o afacere pe baza ideilor inovatoare. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.