Acasă Politic Bucureşti: Senatul îl propune pe Lucian Bolcaş la CCR

Bucureşti: Senatul îl propune pe Lucian Bolcaş la CCR

DISTRIBUIȚI
Lucian_Bolcas

Lucian_Bolcas124826 – 11122013 – Lucian Bolcas este propunerea Senatului Romaniei pentru functia de judecator al Curtii Constitutionale a României (CCR), anunta B1Tv. Bolcas ar urma sa ocupe locul ramas vacant dupa plecarea Iuliei Motoc, care urmeaza sa depuna juramantul ca judecator la CEDO pe 18 decembrie.

            Lucian Augustin Bolcas in varsta de 71 de ani, este avocatul lui Adrian Nastase si a fost deputat PRM in doua legislaturi: 2000-2004 si 2004-2008. In perioada 2000-2004, Bolcas a fost si liderul grupului parlamentar al PRM din Camera Deputatilor. In anul 2010 a fost exclus din PRM, inscriindu-se ulterior in PSD Ilfov. Dupa ce a fost propus de Senat ca judecator la CCR, Bolcas mai are un singur pas pentru a fi numit la Curtea Constitutionala: el trebuie sa fie votat de plenul Senatului.

            „Am fost propus de PSD. Evident ca voi accepta, este o onoare”, a confirmat Bolcas. Intrebat cand anume va fi numit, el a declarat ca „probabil saptamana viitoare, deoarece pe 18 decembrie expira mandatul Iuliei Motoc”. „Am fost propus nu in locul doamnei Motoc, ci pe propriul meu loc”, a adaugat Lucian Bolcas. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.