Acasă Politic Giurgiu: Percheziţii la deţinuţii din Penitenciarul Giurgiu

Giurgiu: Percheziţii la deţinuţii din Penitenciarul Giurgiu

DISTRIBUIȚI

124989 – 18122013 – Polițiștii au efectuat, miercuri dimineața, mai multe percheziții în Penitenciarul din Giurgiu pentru a verifica mai mulți deținuți pe care îi suspectează că ar fi dat telefoane din închisoare unor persoane pe care încercau să-i înșele prin metoda „Accidentul”.

            Deținuții sunt suspectati că ar fi contactat prin telefon victimele cărora le aduceau la cunoştinţă implicarea unui membru al familiei sau a unei rude apropiate într-un accident soldat cu victime omeneşti şi pentru care, pentru a nu fi arestat, era necesară trimiterea unei sume considerabile de bani prin sistemul de curierat bancar, unor persoane pretinse a fi avocaţi sau rude ale victimelor.

            Polițiștii speră să găsească indicii cu privire la persoanele care fac parte din rețelele ce înșeală oameni prin metoda „accidentul”.

            Oamenii legii efectuează şi trei percheziţii în Bucureşti la domiciliile unor complici şi pun în executare zece mandate de aducere. Prejudiciul în acest caz este de aproximativ 100.000 lei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.