Acasă Politic Bucureşti: Au fost anulate 167 de trenuri

Bucureşti: Au fost anulate 167 de trenuri

DISTRIBUIȚI

125730 – 29012014 –Un număr de 167 de trenuri sunt anulate din cauza condițiilor meteo nefavorabile, iar pe opt linii ferate circulația este restricționată, în urma formării de suluri de zăpadă, potrivit informațiilor de pe site-ul Ministerului Transporturilor.

Pe cele opt linii este interzisă circulația trenurilor formate din automotoare și se acționează cu utilaje și personal.

Deocamdată nu se înregistrează întârzieri semnificative ale trenurilor.

Circulația trenurilor se va desfășura conform reglementărilor specifice condițiilor de iarnă, iar comandamentul de iarnă instituit rămâne în continuare operațional, în urma noilor avertizări meteo de ninsoare și viscol, emise de Administrația Națională de Meteorologie, informează, miercuri, companiile feroviare CFR și CFR Călători.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Potrivit CFR Călători, angajații companiilor feroviare vor comunica permanent modificările care intervin în graficul trenurilor și vor interveni cu utilaje pentru deszăpezire, astfel încât circulația trenurilor să se desfășoare în condiții de siguranță pe toate rutele de cale ferată.

„Înainte de plecările trenurilor în cursă, garniturile sunt pregătite pentru circulație în condiții de iarnă și se încearcă asigurarea locomotivelor Diesel de rezervă în toate zonele afectate. De asemenea, se va asigura alimentarea cu energie electrică a garniturilor aflate în staționare — pentru a fi menținută căldura în trenuri la un nivel de confort termic. Se va distribui ceai cald pasagerilor în gările cu flux mare de călători de pe raza sucursalelor feroviare Constanța, Galați, București, Craiova și, la nevoie, Brașov și Iași”, se menționează într-un comunicat.- PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.