Acasă Politic Bucureşti: Elena Udrea s-a înscris în PMP

Bucureşti: Elena Udrea s-a înscris în PMP

DISTRIBUIȚI

udrea_in_PMP

125787 – 31012014 – Elena Udrea s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară (PMP).„Aleg, după 10 ani de politică, să rămân într-o echipă. Acum 10 ani, mă alăturam unui frumos proiect de dreapta, a fost proiectul care a reuşit să înfrângă stînga pesedistă şi a dat startul unor reforme

care trebuie duse mai departe,am ales să fiu consecventă cu lupta meapolitică. Vedem o ţară care a încăput pe mîna USL, care încearca să dea lovituri de stat şi ignoră statul de drept. Este nevoie de o forţă politică în stare să se opună credibil USL-ului, care să nu pactizeze cu USL-ul, de oameni politici care să facă asta. O astfel de forţă politică este Mişcarea Populară, este greu, dar cred că va fi un proiect politic de succes. În PDL există un curent care se află la conducere care s-a dezis, în utlimul timp, de propria istorie de succes, de lucrurile bune care s-au făcut în guvernarea Boc şi cu Traian Băsescu şi s-a dezis de Traian Băsescu”, a spus Elena Udrea, în cadrul unei conferinţe de presă.

Aceasta a precizat că a aderat la PMP ca simplu membru în partid și nu s-a discutat până în prezent ocuparea unei funcții oficiale în cadrul formațiunii.

Elena Udrea a precizat că nu exclude o viitoare candidatură la preşedinţie, însă a subliniat că este nevoie de un singur candidat al dreptei la prezidenţiale.

”Nu voi candida pentru o funcţie de europarlamentar, nu exclud să mă găsesc pe listă, pentru a sprijini Mişcarea Populară”, a mai precizat ea.

”PMP nu este un partid împotriva PDL, ci împotriva actualei puteri”.- PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.