Acasă Politic Bucureşti: Gabriela Firea: “Am considerat că doar demisia mai poate provoca o...

Bucureşti: Gabriela Firea: “Am considerat că doar demisia mai poate provoca o reacţie”

DISTRIBUIȚI

125356 – 13012014 – Senatorul Gabriela Vranceanu Firea, care anuntase vineri ca demisioneaza din PSD, a spus luni ca nu este certata cu partidul si ca doar gestul de a se retrage din formatiune „ar mai putea provoca o reactie”. „Nu sunt certata cu PSD”, a subliniat Firea, luni dupa-amiaza,

la Palatul Parlamentului.”In momentul in care am considerat ca toate etapele au fost depasite si ca doar un gest de a ma retrage ar mai putea provoca o reactie, am facut acest gest”, a mai afirmat Firea.

Ea a explicat ca intotdeauna a lasat orgoliul la o parte, chiar daca a avut dispute cu liderul organizatiei din Ilfov al PNL, Marian Petrache.

„Mi-as dori sa nu uitam ca am avut si avem un tel comun. (…) Intodeauna am lasat orgoliul la o parte, chiar daca am fost jignita si umilita. Populatia ne-a votat intr-un numar enorm, care ne responsabilizeaza. O iau de la zero, in orice discutie”, a mai explicat Gabriela Vranceanu Firea.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a spus insa luni ca problemele pe care Firea le-a semnalat la Ilfov vor fi rezolvate si ca este nevoie de Gabriela Vranceanu Firea in partid: „I-am inteles nemultumirea si supararea, o vrem inapoi in partid”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.