Acasă Politic Bucureşti: Miniştrii liberali la raport

Bucureşti: Miniştrii liberali la raport

DISTRIBUIȚI

125585 – 22012014 – Presedintele Senatului Crin Antonesu sustine ca nu s-a opus deciziei premierului de a nu-l demite pe ministrul Radu Stroe, in urma tragediei aviatice din Muntii Apuseni, si ca daca sunt deficiente, ele sunt legate de faptul ca unor oameni din institutii nu le sunt clare niste proceduri.

„Am sustinut deciziile politice ale premierului. Nu s-a opus premierul, nu m-am opus eu, toate lucrurile care au zburat pe stiri pe surse in aceasta dimineata nu au niciun temei, pur si simplu asta a fost propunerea premierului, pe care eu am gasit-o justificata”, a declarat Crin Antonescu, recunoscand ca declaratiile lui Radu Stroe, care a spus ca regreta ca aceasta tragedie s-a petrecut in mandatul sau, au fost neinspirate.

Totusi, presedintele Senatului sustine ca este destul de bine ca acest incident s-a soldat cu demiterea unui secretar de stat si ca daca „pe aceasta logica, ar trebui sa demitem toti ministrii, sa ramanem fara Guvern”.

„In legatura cu prestatia ministrilor vom avea o discutie la delegatia permanenta de la Sinaia. Asta ar putea sa insenmne demiterea unor ministri. Ar putea! (…) Ceea ce reiese din aceasta nenorocita suita de intamplari este faptul ca unor oameni nu le sunt clare niste proceduri. De exemplu, daca domnnul Arafat e in tara se rezolva, daca nu, sunt probleme”, a mai spus Crin Antonescu.

Intrebat de jurnalisti de ce atunci cand a fost vorba despre declaratiile nefericite al ministrului Barbu a fost atat de vehement, liderul liberalilor a spus: „Nu cred ca avem situatii comparabile, inca o data, pentru ca mi-ati adus aminte, eu regret faptul ca din intamplarea cu ministrul Barbu nu s-a retinut ceva semnificativ – ca si un ministru isi poate da demisia”. – PROMPT MEDIA 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.