Acasă Politic Bucureşti: Sandu: Pe cod portocaliu nu se pleaca la drum

Bucureşti: Sandu: Pe cod portocaliu nu se pleaca la drum

DISTRIBUIȚI

125716 – 29012014 – Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), a subliniat marti seara, ca pe cod portocaliu nu se pleaca la drum.„Daca populatia nu ajunge sa inteleaga ca la cod portocaliu nu mergi cu masina pe un drum care stii ca se va inzapezi, nu vom ajunge nicaieri.

In asemenea momente trebuie sa se inceapa cu aceasta intelegere a faptului ca fenomenele meteo extreme vor fi mai intense, mai frecvente si mai dure. Bineinteles ca exista cazuri de urgenta, insa nu trebuie sa asteptam ca autoritatile sa ne scoata de pe drumuri”, a spus seful institutiei, la Realitatea Tv.

„Eu nu spun sa nu pleci cu masina in Bucuresti, insa in itmpul pranzului si pe seara va fi viscol puternic, asa ca trebuie sa ne luam masuri in acest sens. Viscolul care s-a incheiat a durat foarte mult, un viscol la noi de regula tine 24, 36, 48 de ore, de data asta a tinut 2 zile si 2 nopti, cantitatea de zapada nu a fost neobisnuita, insa viscolul a tinut foarte mult”, a punctat Ion Sandu.

Meteorologii au anuntat ca se intoarce vremea rea si vom avea din nou cod portocaliu de viscol, valabil miercuri, intre orele 6.00 si 23.00, in 14 judeţe din sud-estul Romaniei, inclusiv Bucureşti. Alte 12 judete se vor afla sub avertizare cod galben.

PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.