Acasă Politic Bucureşti: Blaga se bagă singur în seamă

Bucureşti: Blaga se bagă singur în seamă

DISTRIBUIȚI

126343 – 24022014 – Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca, in eventualitatea ruperii USL, partidul sau nu il va sprijini pe Crin Antonescu la prezidentiale, ”unde castigator va fi candidatul democrat – iberal”. „Nu il sprijinim la prezidentiale, noi avem propriul candidat care va si castiga”, a spus Vasile Blaga, expunand si motivele pentru care o apropiere a PDL de PNL este improbabila. „Prin ce e Crin Antonescu diferit azi de cel care a votat in ‘martea neagra’? Cu e PNL diferit azi de cel din vara lui 2012? E partidul care a luat numai masuri de stanga in ultimii 22 de ani”, a incheiat Vasile Blaga, care si-a exprimat opinia ca USL nu se va rupe.

Candidatul PDL la prezidentiale este, după cum se cunoaște, fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu, actual prim-vicepresedinte al PDL.

Vasile Blaga a vorbit si sambata despre imposibilitatea unei aliante cu actualele partide din USL. „Cat sunt presedinte al acestui partid, niciodata nu o sa inchei un pact de coabitare cu Ponta sau Antonescu. Nu vom guverna alaturi de Ponta sau Antonescu”, a spus Blaga, care a adaugat „Nu-i fac ochi dulci lui Antonescu”.

Pe  Blaga nu l-a întrebat însă nimeni despre o eventuală alianță.– PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.