Acasă Politic Bucureşti: Cererea de arestare a preşedintelui ASF a fost respinsă

Bucureşti: Cererea de arestare a preşedintelui ASF a fost respinsă

DISTRIBUIȚI

126402 – 26022014 Judecătorii Tribunalului București au respins cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a lui Dan Radu Rusanu, presedintele ASF. Decizia instanței nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Bucuresti.

Presedintele ASF, Dan Radu Rusanu, a fost retinut, marti, in dosarul „Carpatica”, dupa ce procurorii DNA au extins urmarirea penala in cazul sau, pentru favorizare a infractorului si influentare a declaratiilor.

În acest dosar, Dan Radu Rusanu, este urmărit penal pentru constituirea unui grup infractional organizat si complicitate la abuz in serviciu, fiind suspectat ca a intocmit si a avizat proiectul OUG privind ASF si ar fi acceptat „protejarea frauduloasa” a intereselor SC Carpatica.

În același dosar, DNA a cerut procurorului general al PICCJ sa solicite Camerei Deputatilor aviz pentru urmarirea penala a lui Daniel Chitoiu pentru abuz in serviciu si constituirea unui grup infractional organizat, in perioada in care a fost ministru al Finantelor. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.