Acasă Politic Bucureşti: Cătălin Predoiu: În USL se dă o bătălie între clanuri

Bucureşti: Cătălin Predoiu: În USL se dă o bătălie între clanuri

DISTRIBUIȚI

126134 – 16022014 – Candidatul PDL la prezidențiale, Cătălin Predoiu, a declarat că Victor Ponta și Crin Antonescu se comportă, în aceste zile, “precum doi chirurgi beți care se bat pe bisturiu în sala de operații în timp ce pacientul moare”. Cătălin Predoiu susține că USL oferă un spectacol grotesc iar lupta lor politică este de fapt o bătălie a unor clanuri pe avantajele guvernării.

“E o luptă de hiene politice care au uitat de români și au grijă de propriile interese. Acesta nu este un guvern, este o mână de oameni iresponsabili care lasă, la această oră, ministere fără direcție, fără cap și conducere”, a spus Cătălin Predoiu.

El a adăugat că Ponta și Antonescu sunt, ca oameni politici, o insultă la adresa oricărui cetățean român onest. “Nimicul produce nimic. USL este o înșelătorie politică, poate cea mai mare de la alegerile trucate de comuniști în 1946. Peste 50 la sută dintre români care au votat cu ei s-au lăsat înșelați de minciunile înșirate de USL. Acum, aceiași oameni pun la cale o nouă impostură care se cheamă USD”, a spus Cătălin Predoiu.

Candidatul PDL la prezidențiale spune că jocurile dintre Crin Antonescu și Victor Ponta, dintre grupurile lor de interese, nu au nicio legătură cu interesele și problemele românilor. “Tot ce înseamnă USL este rupt de viața oricărui cetățean onest din România. Sunt jocurile lor, sunt luptele între găștile lor pentru acapararea statului iar acapararea statului va servi unor interese economice și depărtării României de Europa. Acesta e scopul strategic al celor care acum se bat în USL: să îi scape pe corupți de justiție, să împingă România în afara Europei, să aibă acces la buget, la milioane și milioane de euro prăpădiți fie pe deszăpeziri imaginare, fie pe comenzi de stat către firme clientelare. PDL nu va sta să se uite cum Ponta și Antonescu acaparează statului. Pentru că, în fapt, ambii sunt fața aceleiași monede a corupției și înșelătoriei”, a spus Cătălin Predoiu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.