Acasă Politic Bucureşti: Guvernul și-a tras STS

Bucureşti: Guvernul și-a tras STS

DISTRIBUIȚI

ponta21125930 – 06022014 – Guvernul a dat miercuri aviz favorabil reorganizării Serviciului de Telecomunicații Speciale ca departament în cadrul MAI. Proiectul de lege are cinci articole, primul dintre acestea prevăzând că STS se reorganizează ca Departament de Telecomunicaţii Speciale în cadrul MAI

şi devine o structură cu personalitate juridică condusă de un secretar de stat ajutat de trei subsecretari de stat, care sunt numiţi şi eliberaţi din funcţie de către premier.

Proiectul mai precizează că, la momentul intării în vigoare, MAI va prelua de la STS patrimoniul, bugetul, personalul şi posturile aferente.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică, la finalul ședinței CSAT, că șeful STS trebuia să-și asume aceeași responsabilitate ca și ROMATSA și ISU privind accidentul aviatic din Apuseni și a menționat că se va da un proiect de lege prin care STS va trece în cadrul MAI.

Declarațiile premierului vin după ce președintele Băsescu a anunțat că STS nu putea face nimic mai mult decât a făcut în privința accidentului aviatic din Apuseni.- PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.