Acasă Politic Bucureşti: Mircea Ionescu Quintus dezaprobă gestul de “umilinţă” al lui Călin Popescu...

Bucureşti: Mircea Ionescu Quintus dezaprobă gestul de “umilinţă” al lui Călin Popescu Tăriceanu

DISTRIBUIȚI

12643 – 27022014 Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat miercuri seara ca il intristeaza mai mult ca fostul premier Calin Popescu Tariceanu a discutat cuVictor Ponta, in vederea mentinerii USL, decat ca a plecat din partid.

Quintus a marturisit ca este de acord cu iesirea PNL de la guvernare si ruperea protocolului semnat cu social-democratii, „pentru demnitatea si trecutul acestui partid”.

„Am tacut timp de o saptamana, pentru ca se luase o hotarare cu care eram de acord, adica sa incercam tot ce este posibil sa continuam colaborarea in cadrul USL si in Guvern. Sunt intru totul de acord cu ceea ce s-a hotarat aseara, pentru demnitatea si trecutul acestui partid, in care ma gasesc de vreo 75 de ani. Votul covarsitor a aratat ca partidul este unit si face fata acestei incercari”, a precizat Quintus la Digi24.

Presedintele de onoare al liberalilor a mai spus ca l-a intristat vestea ca Tariceanu a parasit formatiunea politica, dar si mai mult l-a suparat faptul ca fostul senator s-a dus la Ponta „intr-o stare de umilinta”.

„Dupa ce am auzit, cu surprindere si cu amaraciune, ca domnul Calin Popescu Tariceanu, ceea ce a facut el azi-dimineata, sa se duca intr-o stare de umilinta la prim-ministru, fara niciun mandat, m-a intristat mai mult decat demisia sa, care nu este de trecut cu vederea. (…) Asemenea greseli n-a facut. El are o stare de incapatanare si de multe ori din cauza asta nu am reusit sa-l conving sa-si schimbe anumite atitudini. E uluitor, marturisesc ca oricat as incerca sa explic aceasta greseala mult mai mare decat demisia…”, a continuat acesta. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.