Acasă Politic Bucureşti: Miting pe 16 martie împotriva accizei la carburanţi

Bucureşti: Miting pe 16 martie împotriva accizei la carburanţi

DISTRIBUIȚI

126180 – 18022014 – Partidul Mişcarea Populară (PMP) va organiza un miting în Capitală împotriva supraaccizei la carburanţi. Elena Udrea a făcut anuntul după o şedinţa a conducerii PMP. Deputatul a mai spus că partidul îşi propune să strângă un milion de semnături pe care să le dea premierului pentru a vedea câţi români sunt împotriva acestei măsuri, prevăzută să intre în vigoare de la 1 aprilie.

„Să organizăm un mare miting în Capitală, pe 16 martie, un miting împotriva accizei de 7 eurocenți, în urma lui vom prezenta toată susținerea cetățenilor față de inițiativa noastră, concretizată în cele un milion de semnături pe care le vom înmâna premierului”, a spus Elena Udrea, citată de Digi24.

Despre proteste a vorbit și preşedintele Traian Băsescu. Șeful statului a declarat, în urmă cu o săptămână că, dacă Guvernul va menţine acciza, va fi nevoit să cheme oamenii în stradă.

Preşedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, a spus că mesajul preşedintelui incită la violenţă şi dezordine socială şi i-a transmis acestuia şi un avertisment: acela că şi PSD ar putea chema oamenii în stradă. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.