Acasă Politic Bucureşti: Cazul Vlad Cosma: Corb la corb nu-şi scoate ochii

Bucureşti: Cazul Vlad Cosma: Corb la corb nu-şi scoate ochii

DISTRIBUIȚI
vlad_cosma

126179 – 18022014 – Plenul Camerei Deputaţilor a respins, luni, prin vot secret cu bile, cererea ministrului Justiţiei, însoţită de solicitarea Parchetului depe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Vlad Cosma. S-au înregistrat 105 voturi în favoarea solicitării ministrului Justiţiei, 222 împotrivă şi cinci voturi nule.In pledoaria sa, in fata plenului, deputatul PSD Vlad Cosma a spus ca a fost urmarit de DNA, in casa, prin supraveghere electronica, inca de cand si-a luat mandatul de deputat, si i-a avertizat pe colegii sai parlamentari ca, in cursul anului 2014, se va ajunge de multe ori, probabil, la momente ca cel prin care trece el acum.

Deputatul PSD Vlad Cosma a fost audiat luni in comisia juridica a Camerei Deputatilor, care a recomandat respingerea cererii DNA, care il acuza pe deputatul PSD de trafic de influenta.

Raportul Comisiei juridice a fost ulterior supus votului plenului Camerei Deputatilor.

Vlad Cosma si tatal sau, Mircea Cosma, presedintele CJ Prahova, sunt pusi sub urmarire penala de DNA Ploiesti, din luna decembrie, dupa denuntul facut de omul de afaceri Ion Dumitru la adresa lui Razvan Alexe, un apropiat al conducerii PSD Prahova, care a fost arestat preventiv in acest dosar.

Deputatul PSD si presedintele CJ Prahova sunt acuzati de procurorii DNA ca ar fi cerut si primit peste 4,4 milioane de lei de la denuntatori, reprezentantii unor societati comerciale. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.